Caroline's kookstudio site

Klik op MIJN SUPERTUPPERBLOG voor mijn dagelijkse ervaringen met tupperware en handige tupperware-tips!

Laatste toevoeging: gebruiksaanwijzing en menu-tips voor de MicroPlus Micro3-set.

Intro

Welkom op mijn Tupperware Kookstudio Site. Op dit moment ben ik niet meer actief als Tupperware-demonstratrice, maar omdat ik nog steeds een enthousiast tupperware-gebruikster ben, laat ik mijn Kookstudio site gewoon in de lucht. Ik probeer geregeld tijd te vinden om tips en recepten toe te voegen! Ik ben Caroline Koolwaaij, gelukkig getrouwd met Johan en gelukkige moeder van Myrthe, Caspian en Yoel. En...begin december 2008 verwachten we ons vierde kindje! Ik woon in Glanerbrug, vlakbij Enschede. Van oktober 2005 tot aan het voorjaar van 2007 heb ik gewerkt als tupperware-demonstratrice. Toen kwam de PowerClub op mijn pad... en ben ik zelf ook een PowerClub begonnen bij mij thuis. Op de PowerClub komen kinderen bij elkaar om samen lol te hebben en om samen bij God te komen en van alles over Hem te leren! Ook al kost het iets van mijn tijd, ik vind het heel gaaf om hiermee bezig te zijn. Daardoor is er even geen tijd om ook nog kookstudio's te houden, maar ik wens je toch veel plezier met alle info en recepten op deze site!

Toch een Kookstudio?

Een Tupperware-Kookstudio is echt heel erg leuk! Een leuke gelegenheid om alle nieuwste Tupperware producten in je eigen huiskamer te laten showen en samen met je gasten iets lekkers klaar te maken met behulp van Tupperware! En dan samen proeven, natuurlijk! Ook kun je meteen al je Tupperware-vragen aan de demonstratrice stellen. Zou je toch graag eens een Tupperware-Kookstudio organiseren voor je vriendinnen en buurvrouwen, dan verwijs ik je door naar www.tupperware.nl Via "Service" en dan via "Waar vindt u onze distributeurs?" kun je het telefoonnummer vinden van de distributeur in jouw omgeving. Zij brengen je in contact met een demonstratrice in jouw woonplaats. Ook als je alleen kapotte artikelen wilt inleveren voor garantie-beoordeling kun je het beste op deze manier contact opnemen met Tupperware.

Mijn Tupper-recepten

Hieronder vind je mijn tupper-recepten. Veel ervan heb ik gebruikt in mijn kookstudio's, maar ik verzamel ook andere lekkere recepten, die extra makkelijk zijn met hulp van je tupperware produkten.

Gebruiksaanwijzingen

Heb je een artikel in de kast staan, maar weet je niet meer wat je er ook al weer mee kunt...misschien vind je hier wat je wilt weten!

Tijdwinst met de combi-magnetron

De Multi-flexvormen en de Ultra-plusschalen van Tupperware zijn bijzonder geschikt voor gebruik in de combi-oven. De combi-oven combineert het gemak van de oven en de magnetron! Hier een aantal tips om een ovenrecept om te zetten naar combi-ovenrecept. Verwarm de oven voor op het aantal gaden uit het recept. Tijdens het voorverwarmen de schaal of vorm nog niet in de oven zetten, omdat (veel) combi-ovens tijdens het voorverwarmen de grill inschakelen en deze schalen/vormen zijn niet bestand tegen grill-hitte! Als de oventemperatuur bereikt is, schakel je de magnetronstand in: lage stand voor gebak (ca. 250 watt), matig voor vlees/gevogelte (ca. 350 watt) en hoog voor ovenschotels (ca. 450 watt). Plaats het gerecht in de combi-oven. De totale bereidingstijd is nu ca. de helft van de aangegeven tijd in het recept! Laat het gerecht na afloop van de bereidingstijd 5 tot 10 minuten nagaren. De Ultra-plusschalen kun je in de combi-oven het beste met deksel gebruiken. Voor een bruin korstje haal je 5-10 minuten voor het einde van de bereidingstijd het deksel eraf.

Voor de bereiding van combi-gerechten, gelden magnetron-regels: verminder de hoeveelheid vocht in het gerecht, gebruik minder zout en kruiden, want in de magnetron blijven smaak en aroma beter behouden! Gebruik minder vet.

Leuke en nuttige links

Contact

E-mail: caroline@koolwaaij.nl
URL: http://www.koolwaaij.nl/caroline